Wij zijn allen zeer gemotiveerde personen waar je staat kan op gaan.

Niet zomaar mensen die met kinderen werken, maar die dit als roeping zien, en ook hiervoor de nodige diploma’s hebben behaald. Kinderen zijn onze stimulans en geven ons energie om elke dag met volle overgave aan een nieuwe dag te beginnen.

 

Iedereen heeft de nodige diploma’s behaald en blijft zich elk jaar nog bijscholen om uw kindje de nodige creativiteit aan te bieden.

Wij evalueren ons via het ZIKO instrument (ziko geeft je een volledig zicht van hoe de kinderen zich in de opvang voelen) en werken volledig volgens de regels van de kunst van het KWAPOI-systeem. (Dit is een kwaliteitsmeting voor minicrèches).

 

In elke kribbe is er steeds een vaste verantwoordelijke. De Hoofdverantwoordelijke staat dagelijks in contact met hen over het reilen en zeilen van de kribbe. Elke verantwoordelijke heeft ook haar eigen team kinderverzorgsters, zij zorgen ervoor dat uw kindje dagelijks goed verzorgd en de perfecte activiteiten aangeboden krijgt. Het volledige team doet maandelijkse vergaderingen, de werkwijze is in elke kribbe hetzelfde zodanig dat in noodsituaties elke verzorgster kan inspringen in een andere kribbe.

 

Het voordeel is, dat we ijzersterk team vormen en zeker geen aparte groepjes vormen.